NU är det dags igen: Missa inte sommarens roligaste ridläger anmäl dig nu.

Ridläger Skabersjö 2019

Välkommen på årets roligaste ridläger !

Den 30 juli – 2 augusti bjuder Skabersjö ryttarförening in er till ridläger. Lägret riktar sig till dig som är upptill 26 år och som har grundläggande ridkunskaper.  Är du under 10 år ska målsman vara med under lägret. Vi kommer att ha fyra fartfyllda dagar med övernattning i vårt fina ridhus och hästarna sover i stallet bredvid.

Angelica Borg som kommer att vara vår  hopptränare, säger: “Som tränare är jag engagerad, positiv och försöker att ta fram det bästa ur varje ekipage. Van vid att träna både barn och vuxna, Jag har själv tävlat upp till 140 och har stor vana av unghästar”

Charlotte Persson Ståhl kommer att vara vår  dressyrtränare och hon säger: ” har en stor passion för hästar sedan barnsben som har tävlat upp till nationell St:George. Jag har genom åren hjälpt elever på varierande nivå, både storhäst- och ponnyryttare. Jag är dessutom sedan ett år tillbaka dressyrdomare upp till medelsvår C och överdomare.

Ridlägret kommer att innehålla  en dressyrträning en hoppträning, markarbete samt uteritter sen kommer vi även ha kvällsaktiviteter och om vädret tillåter en utflykt.

Mat ingår givetvis alla dagar. På torsdagskvällen kommer vi att ha en grillkväll där föräldrar och syskon är hjärtligt välkomna och vi grillar tillsammans och hittar på aktiviteter och tävlingar. Mat medtages  själv.

Vi är tacksamma om ni föräldrar vill hjälpa till med småsaker på ridlägret  som t.ex att laga mat, övernatta  och skjutsa till bad.

Kostnad:

  • – för dig som är medlem i Skabersjö Ryttarförening,
  • – för icke medlem i den kostnaden är medlemskap i föreningen inkluderad, för försäkring under vårt evenemang.

Anmälan till majasvard96@gmail.com  senast den 10 juli, ange i anmälan:

  • Namn
  • Personnummer
  • Telefonnummer till både ryttaren och föräldrarna
  • Eventuell specialkost, allergi eller medicin
  • Storlek och namn på häst/ponny
  • Ekipagets utbildningsnivå
  • Jag kan hjälpa till med:
  • Anmäl även din tröjstorlek

Hoppas vi ses i sommar! Ta med hästens pass så vi kan kolla vaccination!

Har ni frågor eller funderingar kan ni maila eller ringa

Maja Svärd   0703101423/ majasvard96@gmail.com