Du kanske har hört talas om US som är en förkortning för Ungdomssektionen men vad betyder detta egentligen?

Skabersjös US är fokuserade på aktiviteter och kul grejer som är för barn och ungdomar i föreningen. US gör oftast saker utan häst, bowling, pizzakväll, övernattningar, fixar loppis, käpphäst osv men det kan lika gärna vara en aktivitet med våra hästar. Ofta fixar vi våra aktiviteter själva, ibland med stöttning av föräldrar eller den ”stora” styrelsen.

Är du medlem i Skabersjö och mellan 0-26 år är du automatisk med i ungdomssektionen. Varje år har alla barn och ungdomar ett årsmöte, då väljs några av ungdomarna till att ingå i US styrelse. US styrelse träffas sedan ett antal gånger per termin och planerar olika aktiviteter. Man kan givetvis vara med och fixa aktiviteter även utan att sitta i US styrelsen.

Var inte rädd för att delta i våra aktiviteter nybörjare som elit, vare sig du rider hopp, dressyr eller mest i skogen med din häst – alla är välkomna och i vår ungdomssektion är det högt i tak. Berätta gärna när du anmäler dig till en aktivitet om det är så att du inte känner så många, då kan någon ta extra hand om dig i början.

Det är en möjlighet att träffa nya kompisar och hitta på roliga saker tillsammans med andra som har samma intresse!

Frågor eller har tankar på något du vill göra?

Kontakta Skabersjös ungdomsordförande Elise Benemark eller US stödperson i den ordinarie styrelsen Pia Linders.